Een overhemd voor iedere lengte

Ieder persoon is uniek en dan hebben we het niet alleen over karakter, maar vooral over het uiterlijk. Zo heb je mensen met blond, bruin of grijs haar, mensen met brede schouders, fijne benen of brede heupen. Iedereen is anders en dat betekent ook dat het qua kleding soms zoeken is. Wie klein is, moet op zoek bij de kleinere maten. Maar vooral voor wie groot is, kan het soms wel eens lastig zijn om de perfecte kleding te vinden.

 

Extra lange overhemden

Wie dagelijks naar kantoor moet, moet er netjes uitzien. En daar hoort natuurlijk een overhemd bij. Maar als je tamelijk groot bent, dan moet je op zoek naar extra lange overhemden. Zowel de rug als de mouwen zijn bij deze overhemden aangepast naar de lengte van een “langere” persoon. Dit betekent iemand die groter is dan de gemiddelde man. Natuurlijk hangt dit af van land tot land, zo zijn de mannen in Nederland veel groter dan die in Spanje. Maar laat ons uitgaan van een gemiddelde van 178 cm. Wie groter is dan dat, kan beter een kijkje nemen bij de extra lange overhemden.

 

Waar te vinden?

Maar die extra lange overhemden, zijn die wel overal te vinden? Niet iedere kledingwinkel houdt echter rekening met wie anders is dan het gemiddelde. Daarom moet je als extra grote man vaak online op zoek naar extra lange overhemden. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van webshops beschikbaar die een groot aanbod bieden voor deze doelgroep. Ook meer en meer kledingketens focussen zich op mensen die groter zijn dan het gemiddelde. Als je eenmaal de plek hebt gevonden waar ze je perfect kunnen helpen, kun je meteen een voorraad overhemden inslaan die perfect om jouw lijf passen. Zo heb je voor iedere dag een ander overhemd dat lang genoeg is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s